HIGHER - Limun Menta

Što je (uopće) HIGHER?

Higher je hrvatski energetski napitak koji se bazira na prirodnim sastojcima, poput biljnih ekstrakata make i ginsenga, a u njemu se nalazi 0% šećera, 0% kofeina i 0 kalorija, što ga čini jedinstvenim i posebnim. Uz to, s jednim Higherom dobivaš 100% preporučene dnevne količine esencijalnih minerala – cinka (za mentalnu funkciju, imunitet, plodnost…)  i selena (za imunitet, zaštitu stanica od stresa…), te značajnu količinu vitamina B, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, pa te pozivamo da ga kušaš i javiš nam dojmove.

Kako HIGHER djeluje ako nema ni kofeina ni šećera?

Higher sadrži jedinstven spoj biljnih ekstrakata, te minerala i vitamina koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Uz B-vitamine potrebne za stvaranje energije, tu su minerali cink i selen, te aminokiselina taurin. Higher sadrži južnoameričku maku i Panax ginseng, biljke tradicionalno korištene za održavanje tjelesnih i kognitivnih sposobnosti. Tako, svojim specifičnim sastavom, Higher revitalizira i osvježava te donosi "feel good” efekt.

Zašto je HIGHER toliko skup? Zašto je Higher skuplji od ostalih energetskih napitaka?

Za razliku od tipičnih energetskih pića baziranih na umjetnim aromama, bojilima, šećeru i kofeinu, Higher donosi potpuno drugačiji koncept, prvenstveno zato što su u njegovoj osnovi prirodni sastojci - sokovi citrusa, prirodne arome i biljni ekstrakti. Cijene ovih sirovina, kao i samog proizvodnog postupka, značajno su više od onih u običnim energetskim pićima. Također, s jednim Higherom unijeti ćete 100% dnevnog preporučenog unosa cinka i selena, važnih za imunitet i brojne druge funkcije, kao i značajnu količinu vitamina B skupine koji sudjeluju energetskom metabolizmu i doprinose smanjenju umora. I sve to bez šećera i kofeina, uz ugodan, prirodni okus limuna i mente. Zato cijena Highera odudara od uobičajenih energetskih pića.

Mogu li HIGHER konzumirati dijabetičari?

HIGHER ne sadrži šećer niti kofein, što je svakako važno osobama koje boluju od dijabetesa. Uz esencijalne minerale, cink i selen, te vitamine B-skupine, koje je potrebno unositi prehranom jer ih tijelo ne može samostalno stvoriti, Higher sadrži i biljne ekstrakte make i ginsenga, pa je preporuka da se, ukoliko bolujete od šećerne bolesti, prije uzimanja, posavjetujete sa svojim liječnikom.

Je li to pivo od limuna ili sok?

Higher je novi energetski booster - blago-gazirani bezalkoholni napitak s okusom limuna i mente, s biljnim ekstraktima make i ginsenga, obogaćen mineralima i vitaminima, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Ne sadrži šećer, kofein ni kalorije pa je tako savršen za konzumiranje u svako doba dana.

Koji se zaslađivač koristi u Higher-u i zašto?

Jedinstveni sastav Higher-a zaokružen je nježnim slatkim tonom koji je postignut dodatkom sukraloze. Sukraloza se dobiva specifičnim postupkom kojim se običnom šećeru mijenja struktura dajući sastojak, koji ima slatki okus poput šećera ali bez kalorija. Sukralozu tijelo ne prepoznaje kao šećer, pa nema utjecaja na iskorištavanje glukoze i izlučivanje inzulina. Također, ona ne uzrokuje probleme poput zubnog karijesa. Sve su to razlozi zašto je sukraloza korisna alternativa za sve koji pokušavaju smanjiti unos šećera ili kalorija, te je dopuštena za uporabu širom svijeta. Dakle, blaga slatkoća Higher-a dolazi od sukraloze, bez kalorija.
Inovacije tvrtke Supera Moć

Projekt „Inovacije tvrtke Supera Moć” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj teksta i web stranice isključiva je odgovornost tvrtke Supera Moć d.o.o.

EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI

© 2020. Supera moć d.o.o. Sva prava pridržana.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.